Tietoja

Olen tamperelainen varavaltuutettu ja työskentelen eduskunta-avustajana. Minut tunnetaan myös muusikkona useastakin yhtyeestä. Päivätöitteni ohella toimin useissa luottamustehtävissä. Sosiaalisessa mediassa olen niittänyt mainetta jämäkkänä mutta asiallisena väittelijänä sekä tosiasioiden ja järkipolitiikan ystävänä.

Muutin Tampereelle yli 15 vuotta sitten vietettyäni viisi vuotta ulkomailla opiskelun ja työn merkeissä. Tein tutkinnon Englannissa, Oxfordin yliopistossa, josta mukaan tarttui intohimo tieteeseen sekä väittelyihin. Työskentelin pari vuotta Venäjällä, joten puhun sekä englantia että venäjää aika sutjakasti.

Vahvan kansainvälisen taustan lisäksi minulla on monipuolinen kokemuspohja työelämästä. Olen nuorempana mm. opettanut yliopistolla, toiminut ratsastuksenohjaajana, taksinkuljettajana sekä karaokejuontajana. Viimeiset reilu 10 vuotta olin yrityskouluttajana firmoissa ympäri Pirkanmaata, minkä ohella pyöritin musahommiani omalla toiminimelläni. Omaa tuotantoa on julkaistu nyt 11 albumin verran ja kahdestoista on parhaillaan työn alla. 

Opin mielelläni uutta edelleen, vaikka ikää onkin jo yli neljäkymmentä. Nykyinen työpaikkani eduskunnan kansliassa tarjoaa aivan poikkeukselliset puitteet yhteiskunnallisiin asioihin perehtymisessä ja pääsen työssäni seuraamaan läheltä päätöksenteon ydintä.

Toimin Tampereella sivistys- ja kulttuurilautakunnan jäsenenä. Koulutus ja kulttuuri ovat jo työhistoriani takia minulle tärkeitä asioita ja pääsen nykyisin vaikuttamaan näihin myös kaupungin päätöksenteossa. Tampereen Perussuomalaisten valtuustoryhmä valitsi minut alkavalle kaudelle sihteerikseen, joten seuraan laajasti kuntamme asioita luottamustehtävieni puitteissa.

Perheeseeni kuuluu kolme kouluikäistä lasta, vaimoni on sairaanhoitaja ja näiden ohella sydämeni kieliä soittelevat kaksi kissaksi naamioitunutta pirua, Daisy ja Doris. Vähäisellä vapaa-ajallani käyn lenkillä tai sulkapallossa. Silloin kun aikaa vielä oli, harrastin Krav Magaa ja kilparatsastusta.

Sananvapaus on paitsi tieteen että taiteen myös demokratian peruspilari. Siksi sen puolustaminen on ollut jo vuosia politiikkani keskiössä. Katson että laadukkaalla yhteiskunnallisella keskustelulla on itseisarvo.